Cafe’ NōW : Feed your cafe crave

Hangout Tour #1
bkk edition

เป็นคนนึงที่ชีวิตติด Loop เดิมๆ ตลอด วันๆ นึงก็วนๆ อยู่กับกิจกรรมเดิมๆ ตื่นนอน > ไปทำงาน > กลับบ้าน วันหยุดก็ไม่ได้ไปไหนนอกเหนือจากที่เดิมๆ เช่น ห้องตัวเอง ห้างฯ ร้านอาหาร และบ้านแฟน แต่มีเพื่อนและคนรู้จักในวงสังคมหลายท่านที่เป็นนักเที่ยว นักผจญภัย นักล่าและนักสำรวจสถานที่ใหม่ๆ ทำให้ได้เปิดหูเปิดตาไปด้วย แม้จะไม่ได้ไปสัมผัสด้วยตัวเองก็เถอะนะ

Cafe’ NōW by Propaganda @ Town-in-Town district – Another hangout destination with raw, artsy-n-lofty, industrial-inspired decor cafe’ with the right attitude worthy of a visit if you ever are in the area. Any self-proclaimed hipsters or part-time loungers will probably find this cafe oddly attractive and inviting.

Cafenow1

วันนี้มีคาเฟ่อีกร้านหนึ่งที่ คุณเล็ก (aroundpunda.tumblr.com) เลือกไปนั่งชิล catch up กับเหล่าสมุน และถ่ายรูปมาแชร์ยั่วจริตเรามาก ดูแล้วน่าจะเหมาะเป็นสถานที่ Hangout จิบกาแฟ เม้าท์มอยฝอยฟุ้ง ถูกใจขาโจ๋ฮิปสเตอร์นักชิลแน่นอน หรือแม้กระทั่งคนอย่างเราที่ไม่ค่อยได้ไปไหน แต่มีความอยากรู้ว่ามีอะไรใหม่ในโลกภายนอกบ้าง 555  พูดแล้วก็เกิดความอยากจะไปขึ้นมาทันที

เริ่มค่ะ!

Cafenow2

คาเฟ่บรรยากาศ Loft & Industrial อารมณ์เซอร์โชว์เปลือยโครงสร้าง องค์ประกอบภายในร้านให้ความรู้สึกอาร์ทๆ คุมโทนสี ดูสุขุม ลึกลับ แต่เชิญชวน นี่ขนาดยังไม่ได้ไปเองนะ ยังรู้สึกถึงแรงดึงดูดบางอย่างที่มันช่างเชื้อเชิญ (ไม่ได้อวยนะยู) แต่ก็เข้าใจได้ว่าสำหรับคนที่ไม่อินกับการตกแต่งแนวนี้ก็อาจจะเข้าไม่ถึง และสงสัยว่ามันสวยตรงไหน? เอาเป็นว่ามันเป็นเรื่องของความชอบและรสนิยมที่ว่ากันไม่ได้ ถ้าถูกจริตกัน จูนกันแล้วคลื่นตรงก็จัดไปค่ะ~

As much as I’d like to go out to collect moments and create new experiences myself, I’m also a creature of routine and habit is the hardest thing to combat. I recognise the pattern but I have yet to break it. My life is a loop of same old activities which bore the life out of me sometimes. Don’t get me wrong, I’m not complaining. I’m grateful for the life I have. But whenever I feel the urge to travel or go someplace new, I look to people in my cycle who regularly venture out for inspiration and perhaps some motivations as well. One of those people is Lex from aroundpunda.tumblr.com.

I’m mesmerised by her beautifully photographed imagery of places she’s been and the people she’s seen along the journey. So I’ve asked to feature some of her ‘moments’ here on my blog 🙂 I hope you will enjoy.

Cafenow6

Cafenow4

Cafenow7

Cafenow5

Cafenow3

สถานที่: Café NōW สาขาทาวน์อินทาวน์
ภาพ: Pundarik Sirikiat (aroundpunda.tumblr.com)
ข้อมูลเพิ่มเติม: www.facebook.com/cafenowbypropaganda

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s